- -
UPV
 

La UPV fa cinema

La UPV fa cinema

Dijous 8 de novembre, 12h, Sala de conferències 1

Dijous 8 de novembre a les 12.00h compartirem a la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia i no a l'Aula Magna com estava anunciat  i al Campus de València  (a les 18.30) una trobada amb tres cineastes que han sigut estudiants de la UPV i que xarraran sobre les seues trajectòries i projectes.
 
Eloi Enciso, format a la UPV i establit a Portugal, aposta per un cinema d’arrel sensorial, a través d'un estil documental que intenta anar més enllà de la realitat circumdant per a extraure’n tot el seu sentit simbòlic. Arraianos és el seu segon llarg després de Pic-nic (2007), i es va presentar al Festival de Locarno. Arraianos (2012), Pic-nic (2007), La clase (curt, 2004), No tan buena vista (curt, 2004), Cambiando la rueda (curt) (2003).
 
Alberto Morais és llicenciat en Belles Arts per la UPV; diplomat per la Càtedra de Cinema de Valladolid; diplomat pel Màster de Guió Luis García Berlanga, pertanyent a la UIMP, i diplomat per l'Escola de Cinema TAI. El 2008, crea la productora Olivo Films SL. Ha dirigit i produït els llargmetratges Un lugar en el cine  (2008), documental amb Víctor Erice, Theo Angelopoulos i Ninetto Davoli; Las olas (2011), pel·lícula amb la qual ha guanyat tres premis en el 33è Festival Internacional de Cinema de Moscou del 2011: Sant Jordi d'Or a la Millor Pel·lícula, Sant Jordi de Plata al Millor Actor i Premi FIPRESCI de la Crítica Internacional, i Los chicos del puerto (2013), estrenada al Festival de Cinema de Moscou i exhibida al Canadà en el TIFF (Toronto International Film Festival).
 
Nacho Ruipérez és realitzador, actor, guionista, director d'art i dissenyador gràfic. Després de finalitzar els estudis de Comunicació Audiovisual a Gandia, va realitzar a la UPV el Màster en Guió de Cinema i el Màster en Postproducció Digital. A la seua carrera audiovisual s'uneix una intensa activitat professional en el món del teatre. Actualment, és també professor de guió en el Màster d'Animació de la UPV i, al novembre, estrenarà la seua òpera prima: El desentierro.
 
Dins de la mateixa activitat a les 16h, es projectaràn curtmetratges d'animació realitzats per alumnes i egressats de la Universitat Politècnica de València a la mateixa sala, sala de conferències 1 i 4.
 
(08/11/2018)EMAS upv