- -
UPV
 

Bocados de cine 2018

Bocados de cine 2018

Relació entre cinema i turisme en la conferència 'Destinacions de cinema'

Us convidem a la jornada inaugural i gratuïta de l'edició 2018 de 'Bocados de cine', que tindrà lloc dijous 18 d'octubre a les 12.30h, en la Sala de Conferències 1 del Campus de Gandia. 
 
En ella, Luis Tormo, tècnic del Servei de màrqueting online i publicitat de Turisme-Comunitat Valenciana ens ofereix la conferència 'Destinacions de cinema', en la qual coneixerem com les destinacions triades per a ser escenaris de cinema o de sèries de televisió se serveixen d'aquesta participació com a eina de promoció.
 
Tormo reflexionarà sobre la relació que s'estableix entre el turisme i el cinema, per a destacar la participació de les destinacions com a escenaris de nombroses obres. Aquesta selecció, realitzada pels creatius i materialitzada a través dels productors fa que el potencial turista confeccione una imatge sobre la destinació lligada a la posterior experiència en aquest. 
 
Cinema i gastronomia
 
Bocados de cine són unes jornades organitzades pel Campus de Gandia de la UPV en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats, i degustacions.
 
Per això es comptarà amb especialistes en narrativa audiovisual que analitzaran els films seleccionats en aquesta edició i en els quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.
 
Després del visionat i el seu posterior debat, els assistents inscrits a la part gastronòmica degustaran un menú elaborat per experts cuiners que explicaran les característiques de la cultura gastronòmica representada en cada pel·lícula i les tècniques de cuina emprades per a confeccionar els diferents plats del menú.
 
Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, les pel·lícules podran veure's íntegrament en el Teatre Serrano en sessions obertes i gratuïtes a les 19.00 h. Per a participar en la iniciativa gastronòmica és necessària la inscripció prèvia. En ambdós casos, l'aforament és limitat.
 
La primera de les jornades serà el divendres 26 d'octubre amb la projecció del film ‘Estómago‘, de Marcos Jorge i continuarà amb la sessió de cuina en el restaurant Almar.
 
La segona jornada se celebrarà el divendres 16 de novembre amb la projecció del film ‘The Trip’, de Michael Winterbottom, i s'impartirà la sessió pràctica en el restaurant SaboreArte. 
 
Finalment, la tercera jornada tindrà lloc el divendres 14 de desembre, amb una projecció del film ‘Menú degustación ‘, de Roger Gual, i la classe pràctica serà en el restaurant Casa Manolo.
(18/10/2018)
Més informació:
Bocados de cine 2018EMAS upv