- -
UPV
 

Segell SICTED per al Campus de Gandia

Segell SICTED per al Campus de Gandia

Reconeix el compromís amb la qualitat i la millora contínua

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha rebut el distintiu de “Compromís de Qualitat Turística” SICTED, que acredita i reconeix l'esforç realitzat per les organitzacions per a aconseguir elevats estàndards de qualitat i contribuir a la qualitat de la destinació turística. 

Segons Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la UPV, aquest reconeixement és un aval dels serveis i instal·lacions per a congressos, seminaris, o espectacles de l'edifici Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 

‘El Campus de Gandia de la UPV té ja una llarga experiència organitzant i acollint jornades, trobades i congressos, tant de la pròpia universitat com d'altres institucions; el nostre personal tècnic ha realitzat un procés de millora contínua en les instal·lacions i ens hem adaptat a necessitats actuals, com la retransmissió en directe per internet’. 

El distintiu SICTED té una doble vessant: avalar la qualitat de la destinació turística i també de les empreses i serveis turístics. Jesús Alba, director del Campus de Gandia, destaca la satisfacció que suposa per al Campus contribuir amb aquest segell a la qualitat d'una destinació, Gandia, contribuint a dotar-ho de serveis per a la celebració d'esdeveniments científics, professionals i culturals. 

Sistema Integral de Qualitat 

El SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 33 oficis diferents. L'objectiu últim és millorar l'experiència i satisfacció del turista. 

El distintiu SICTED és el suport que acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l'empresa enfront de la competència. 

El distintiu té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació anual de seguiment, la qual cosa garanteix el manteniment dels estàndards de qualitat. 

(02/10/2018)EMAS upv