- -
UPV
 

El millor centre de la Comunitat Valenciana per a estudiar quatre Graus

El millor centre de la Comunitat Valenciana per a estudiar quatre Graus<br>

Segons la 6a edició de l'U-Ranking de la Fundación BBVA 

El Campus de Gandia de la UPV és el millor lloc en la Comunitat Valenciana per a estudiar els Graus en Turisme, Ciències Ambientals, Comunicació Audiovisual i Tecnologies Interactives, segons l'U-Rànquing, donat a conèixer aquesta setmana; el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge es troba en segona posició, amb només una dècima de diferència respecte a la primera. 
 
La Universitat Politècnica de València (UPV) és la millor universitat pública espanyola en docència segons aquesta sisena edició de l'U-Rànquing, elaborat per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià de Recerques Econòmiques (IVIE), els resultats de les quals van ser presentats dimarts. 
 
En aquesta classificació, la UPV comparteix primer lloc amb altres tres universitats, totes elles privades: Universitat de Deusto, Universitat de Navarra i Universitat Nebrija.
 
A més, la UPV destaca també en innovació i desenvolupament tecnològic, camp en el qual se situa en segona posició, empatada amb la Universitat Carlos III i la Universitat Politècnica de Madrid.
 
Quarta millor universitat d'Espanya
 
Pel que fa referència a la classificació general, l'U-Rànquing situa a la UPV entre les quatre millors universitats del país, després de la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Carlos III i la Universitat Politècnica de Catalunya (que comparteixen la segona plaça). D'aquesta manera, l'U-Rànquing torna a reconèixer a la UPV com a millor universitat d'Espanya al marge de l'eix Madrid-Catalunya.
 
La VI Edició de l'U-Rànquing inclou a les 48 universitats públiques i les 13 universitats privades de les quals existeix informació suficient i amb la qualitat adequada perquè el tractament puga ser homogeni respecte a les públiques en el càlcul dels indicadors sintètics. 
 
Així doncs, en total, aquesta edició analitza un total de 61 universitats públiques i privades, per la qual cosa cobreix el 94% del sistema universitari espanyol en termes de nombre d'estudiants de grau.
 
(22/01/2019)
Més informaciķ:
U- Ranking 2018EMAS upv