- -
UPV
 

Praktikum 2018 al Campus de Gandia

Praktikum 2018 al Campus de Gandia

Del 25 al 29 de juny

Trenta-i-dos estudiants participen al Praktikum de la UPV al Campus de Gandia, del 25 al 29 de juny. 

Treballaran en els nostres laboratoris, amb el nostre professorat, en temes que es donen en la titulació; a més, coneixeran a joves de la seua edat amb els teus mateixos interessos. 

- Projecte 1: Sostenibilitat i medi ambient. Dirigit a estudiants amb interès en el Grau en Ciències Ambientals. Coneixeran com es realitzen les anàlisis de les aigües; com es determinen les unitats de paisatge a través de Sistemes d'Informació Geogràfica i realitzaran activitats per a la conservació de la flora protegida o d'interès ecològic. 

- Projecte 2: Nous reptes del turisme. Dirigit a estudiants amb interés en el Grau en Turisme i Doble Grau ADE + Turisme. Coneixeran les claus de la comunicació intercultural i realitzaran un taller pràctic preparant una visita de negocis d'una delegació amb socis de diferents països i cultures; aprendran com es crea un producte turístic, es comunica i es comercialitza; s'introduiran en la utilització de recursos informàtics de naturalesa geogràfica per al disseny de rutes turístiques i inventariat de recursos turístics. 

Projecte 3: El món audiovisual: tecnologia i comunicació. Dirigit a estudiants amb interés en el Grau en Comunicació Audiovisual i Doble Grau Eng. de sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual. En instal·lacions com la cambra anecoica coneixeran els límits de la seua oïda. Si a més  són músics i el teu instrument cap, els  convidem a que el porten i experimenten amb ell. 

En l'estudi de televisió del Campus realitzaran operacions bàsiques en els equips, com en un programa real; finalment, en l'estudi de ràdio podran produir una cunya publicitària. 

Projecte 4: Interactivitat i Telecomunicació. Dirigit a estudiants amb interés en el Grau en Tecnologies Interactives i el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge. Aprendran com transmetre i mesurar la qualitat d'un senyal a través de ràdio o fibra òptica; utilitzant eines professionals (Unity3D) aprendran a dissenyar, realitzar i publicar un nivell d'un videojoc de plataformes; aprendran a integrar continguts multimèdia en la web: escenaris de captura de moviments, realitat virtual i efectes multi-sensorials. 

 

(20/06/2018)EMAS upv