- -
UPV
 

Conferència - concert i presentació del nou curs de la Universitat Sènior

Conferència - concert i presentació del nou curs de la Universitat Sènior

Dimarts 5 de juny, 20.00h, Casa de la Marquesa

La Universitat Sènior comarcal de la UPV en el seu Campus de Gandia celebra l'acte de clausura del curs 2017 - 2018 i de presentació del curs 2018 - 2019, el dimarts 5 de juny a les 20.00h, en la Casa de la Marquesa de Gandia, en un acte gratuït i obert al públic. 

Durant aquest acte, Telmo Gadea, professor de música i pianista nascut a Gandia, oferirà la Conferència - concert 'Fréderic Chopin, el poeta al piano'. El músic interpretarà peces al piano de Chopin i explicarà el context en què van ser escrites, així com les claus per a comprendre-les. 

Durant l'acte es donaran a conèixer les activitats planificades per al curs 2018 - 2019, tant per als estudiants que continuen amb la seua formació i els que la començaran el pròxim curs. 

La vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Rosa Puchades; el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba i el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Tomàs Ferrandis, seran els responsables de realitzar la presentació institucional de la Universitat Sènior. 

Curs 2018 - 2019

L'experiència de la música: de l'acústica a la psicologia; La Safor: Alqueries i Cases de Poble; Un passeig per la història de la música; Mirades sobre el renaixement des de la Gandia dels Borja; Literatura i cinema: dues propostes artístiques… són alguns de temes que s'aborden en la proposta de primer curs de la Universitat Sènior de la UPV a Gandia, que va nàixer amb voluntat comarcal, gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en la seu de la qual s'imparteixen els cursos. 

Els estudiants de la Universiat Sènior que continuen la seua formació incorporaran en el seu programa activitats de caràcter divulgatiu i científic. 

(05/06/2018)EMAS upv