- -
UPV
 

Conferčncia: 'Personalitzaciķ automātica en l'era del turisme intelˇligent i el big data'

Conferčncia: 'Personalitzaciķ automātica en l'era del turisme intelˇligent i el big data'<br>

Dijous 12 d'abril, 12.30h Sala de conferències

En els darrers anys ha tingut lloc una de les majors transformacions digitals a causa de l'auge de les dades. Aquests ens han permès crear noves aplicacions i models de negoci més orientats a les necessitats de l'usuari. 

Així ho explica Victor Sánchez-Anguix, enginyer informàtic i doctor Magna cum Laude per la Universitat Politècnica de València, que oferirà la xarrada 'Personalització automàtica en l'era del turisme intel·ligent i el big data', dirigida a estudiants de Turisme de la UPV a Gandia, encara que està oberta a totes les persones interessades. 

L'activitat té lloc el dijous 12 d'abril a les 12.30h en la Sala de conferències. L'entrada és lliure. 

En la seua conferència, l'investigador parlarà de com usar el poder de les dades per a crear un turisme més personalitzat i proper als gustos del client. 

Víctor Sánchez- Anguix és actualment professor de la Coventry University. El seu interès per la intel·ligència artificial el va portar cursar un màster i un doctorat en la UPV en aquest àmbit. Després de finalitzar el seu doctorat, va treballar com a científic de dades en Atrapalo.com, on va col·laborar en el disseny i implementació de tècniques de personalització amb tecnologies d'intel·ligència de dades.

Actualment imparteix classes sobre àmbits com el big data, informàtica i la intel·ligència artificial en la universitat anglesa de Coventry. 

L'activitat l'organitza el professor del Grau en Turisme, Alberto Palomares. 

(10/04/2018)EMAS upv