- -
UPV
 

Nova Cātedra 'Gandia Turisme Intelˇligent'

Nova Cātedra 'Gandia Turisme Intelˇligent' <br>

Contribuirà al desenvolupament del sector i beneficiarà a estudiants UPV 

 

L'Ajuntament de Gandia i la Universitat Politècnica de València han formalitzat un acord per a la creació de la Càtedra ‘Gandia Turisme Intel·ligent’, a través de la qual es promouran iniciatives per a facilitar la col·laboració entre el sector turístic i la universitat, així com la transferència de coneixements. L'objectiu és contribuir al desenvolupament d'un turisme basat en la ciència i el coneixement, que augmente la seua repercussió beneficiosa per a la població. 

La signatura del conveni de creació de la Càtedra ‘Gandia Turisme Intel·ligent’ ha tingut lloc en l'Ajuntament de Gandia, en un acte en què han intervingut el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco J. Mora; l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba i el  vicerector d'Ocupació i Emprenedoria de la UPV, José Millet. 

Aprofundir en la col·laboració

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha expressat que aquesta càtedra és absolutament necessària per a la ciutat, ja que contribuirà a oferir millors serveis turístics, beneficiarà el sector i permetrà que els visitants estiguen més satisfets amb la nostra ciutat. 

Per la seua banda, el director del Campus de Gandia, Jesús Alba, ha manifestat l'interès del Campus de Gandia perquè la Càtedra siga una via de treball conjunt amb el sector turístic i amb les institucions, que beneficie tota la població en l'àmbit econòmic, laboral i mediambiental i els estudiants i persones titulades en la UPV. 

 
(28/03/2018)EMAS upv