- -
UPV
 

Exposició del fotògraf Emilio Chuliá

Exposició del fotògraf Emilio Chuliá<br>

Durant febrer al Campus de Gandia 

Emilio Chuliá, conegut en Instagram com @ejota_seventyeigh, porta la seua exposició #puntoycoma al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Chuliá, que compta amb 105.000 seguidors a Instagram, ha inaugurat l'exposició en el marc de la 8ena edició del Congrés internacional de xarxes socials Comunica2, celebrat a Gandia el 15 i 16 de febrer. El fotògraf ha impartit un taller en el congrés, amb Javi Corral (@daphunkt en Instagram). 

La mostra pot veure's durant el mes de febrer al hall d'exposicions del Campus de Gandia i reflecteix l'evolució del llenguatge fotogràfic de l'autor, des dels seus inicis fins a la creació d'un estil propi. 

Caro Musso, escriptora i fotògrafa descriu així l'exposició  "amb un estil molt gràfic, com si d'il·lustracions de conte es tractessin, les fotografies d'Emilio Chuliá no et deixen indiferent; et conviden a somiar, et fan somriure o fins i tot cantar una de les teves cançons favorites. Et porten a adorar als seus petits, a volar a un univers màgic o et provoquen un gest de sorpresa, perquè cadascuna d'elles sembla millor que l'anterior i mai deixen de sorprendre't. 

Impregnades d'un mateix estil, conformen un segell “fotogràfic”, un segell molt pop en el qual sempre està present el seu amor per la música, evocant grans moments de la cultura del videoclip; on els seus meravellosos tons cromàtics es converteixen en tons musicals, rock, pop, heavy… o simplement en les notes de la vida.

Emilio té el do de la composició, mostrant sempre línies pures i netes; de l'harmonia, de congelar el moment, de la creativitat, de mostrar la màgia del quotidià, de les coses que ens ensopeguem a cada moment, però de les quals poques persones saben captar i transmetre la seva bellesa com ell. Si passeges per la seva galeria quedaràs atrapat en un univers en el qual la realitat es converteix en màgia."

(19/02/2018)EMAS upv