- -
UPV
 

L'Aula d'Infāncia i Adolescčncia de la UPV lliura el seu IV Premi de recerca

L'Aula d'Infāncia i Adolescčncia de la UPV lliura el seu IV Premi de recerca <br>

Dilluns 19 de febrer, 12.30h en la Sala de Conferències 1 

L'Aula d'Infància i Adolescència de la Universitat Politècnica de València lliura el seu IV Premi de Recerca en el Campus de Gandia, el dilluns 19 de febrer a les 12.30h en la Sala de Conferències 1.

L'obra reconeguda es titula ‘El concepte de l'interès superior del xiquet i la seua dimensió constitucional’ i la seua autora és María Luisa Santamaría Pérez. El premi consisteix el seu la publicació per part de l'editorial UPV, en format electrònic i en paper. 

En el marc de l'activitat, el doctor Isaac Ravetllat Ballesté impartirà la ponència ‘Nous reptes i desafiaments dels drets de la infància i adolescència: de la teoria a la pràctica’. El conferenciant és professor de Dret Civil de la Universitat de Talca (Xile). 

En finalitzar, Vicente Cabedo, director de l'Aula infància i Adolescència de la UPV, repartirà exemplars de l'obra guanyadora en la passada edició. 

Les Càtedres i les Aules d'empresa són el resultat dels acords entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i les empreses, fundacions o altres entitats per a desenvolupar objectius de docència, recerca, transferència de tecnologia i coneixement. 

Dins d'aquest marc, l'Aula d'Infància i Adolescència de la UPV treballa en pro dels drets d'un col·lectiu tan vulnerable com són els menors, i, en general, la sensibilització i mobilització social en pro de la infància.

Més informació http://aulainfanciaadolescencia.es/ 

(19/02/2018)EMAS upv