- -
UPV
 

Coneix els secrets de l'èxit empresarial

Coneix els secrets de l'èxit empresarial <br>

Les sessions han començat el 16 de febrer 

‘Els secrets de l'èxit empresarial’ és la nova aposta formativa de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de de la UPV, dirigida a estudiants i a qualsevol persona interessada. 

Caixa Ontinyent, La Tienda Home, Azimut, ODEC, Dulcesol i Citrosol són les empreses que col·laboren en aquesta iniciativa; els estudiants coneixeran les claus de l'èxit d'aquestes empreses de la Safor: el valor que aporten als clients, com es diferencien de la seua competència… també coneixeran personalment als seus líders empresarials, que compartiran la seua experiència.

Les sessions conclouen amb una taula redona sobre innovació en les administracions públiques, en la qual participen els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna i en la qual s'abordarà la transformació en Smart Cities (ciutats intel·ligents) al servei de la ciutadania. 

Es tracta d'un curs compost per 8 sessions, que s'ofereixen els divendres a la vesprada, excepte períodes festius. S' ha iniciat el 16 de febrer i finalitza el 25 d'abril; les classes s'imparteixen tant en el Campus de Gandia com en les empreses que hi participen. 

(12/02/2018)EMAS upv