- -
UPV
 

Jornades de Portes Obertes del Campus de Gandia

Jornades de Portes Obertes del Campus de Gandia<br>

Vine a conèixer-nos dilluns 14 de maig!

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza Jornades de Portes Obertes dirigides a centres d'educació preuniversitària (futurs estudiants, professorat, personal orientador) i famílies que vulguen visitar el centre. 
 
El Campus també pot organitzar visites amb propòsits formatius (visites a les cambres acústiques, microrreserva de flora, laboratoris, instal·lacions multimèdia...). 
 
Ací un exemple d'una visita que organitzem: 
 
 
D'altra banda, el Campus proposa visites perquè els i les estudiants puguen venir amb família i amistats. La inscripció pot realitzar-se a través d'aquest formulari 
 

http://www.info.upv.es/ppaa/ppaa-inscripcion-padres-va.html 

El programa está disponible en http://www.info.upv.es/ppaa/ppaa-padres-gandia-va.html

Les dates previstes per a aquestes visites són: dissabte 14 d'abril, dissabte 5 de maig i dilluns 14 de maig (aquesta darrera a les 18.00h). 

Finalment, si eres professor/a o orientador/a en un centre i desitges que anem nosaltres al teu centre a parlar als teus estudiants dels nostres estudis, solament has de posar-te en contacte amb Maria Teresa Zorrilla González, Tel. 962 849 387 (de dilluns a divendres, d'11 a 13 h), correu electrònic: mzorrill@upvnet.upv.es.
 
(12/02/2018)EMAS upv