- -
UPV
 

Lliurament del IV Concurs de curtmetratges en valenciā DRAC

Lliurament del IV Concurs de curtmetratges en valenciā DRAC

I conferència de Toni Mollà sobre el valencià als mitjans de comunicació

Estudiants del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitzen el Concurs de curtmetratges en valencià DRAC: Direcció i Realització Audiovisual de Curtmetratges.

Les obres presentades són en valencià, han d'incloure un element o motiu que l'organització facilit i han de ser originals. 

L’acte de lliurament de premis té lloc dijous 26 d'abril al Campus de Gandia i es realitza en el marc de la setmana cultural del 25 d’abril a la UPV. Serà a les 12.30h a la Sala de Conferències 1.

Durant l'acte, el periodista i escriptor valencià Toni Mollà, autor de diverses obres sobre sociolingüística, comunicació, assaigs i articles periodístics. És autor de diverses obres sobre sociolingüística, comunicació, assaigs i articles periodístics i va participar en el desenvolupament el model lingüistic de RTVV. 

El DRAC compta amb el suport de l'Àrea d'activitats culturals de la UPV, mitjançant la convocatòria de Propostes d'Accions Culturals 2018 i del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV. 

(26/04/2018)
Més informaciķ:
Bases DRAC 2018EMAS upv