- -
UPV
 

Māster Class de José Nieto, compositor guanyador de 6 Premis Goya

Māster Class de José Nieto, compositor guanyador de 6 Premis Goya<br>

Oberta al públic. Divendres 2 de febrer a les 11.00h en la Sala 1

El compositor José Nieto ofereix una Màster Class oberta al públic, aquest divendres 2 de febrer a les 11.00 h en la sala de conferències del Campus de Gandia de la UPV. L'activitat està organitzada pel Màster en Postproducció Digital que imparteix la Universitat Politècnica de València en el seu centre de Gandia. 

José Nieto és compositor de música per a cinema i televisió amb més de trenta anys d'experiència, guanyador de sis Premis Goya i primer músic a haver-hi aconseguit el Premi Nacional de Cinema, molt respectat per la crítica i amb gran projecció internacional. És també un compositor amb una obra abundant per a la dansa, el teatre i de música autònoma. A més és autor de llibres sobre música i cinema i té una llarga experiència com a docent en escoles de cinematografia i en conservatoris. 

El títol de la Màster Class és 'Ideació de la música i postproducció sonora en Carmen (Aranda 1993) 

Segons Blas Payri, professor de la UPV que coordina l'activitat, ‘la visió global de la producció audiovisual que té José Nieto i el diàleg que estableix tant amb el director, guionista, muntador o el responsable de so, fan que la seua docència siga útil per a les diferents professions de l'audiovisual i la música’.

(02/02/2018)EMAS upv