- -
UPV
 

Festival Hostes de música en valenciā

Festival Hostes de música en valenciā

Al teatre Raval de Gandia, descompte del 20% amb carnet UPV 

La UPV col·labora en el Festival Hostes de música en valencià, que tindrà lloc els dissabtes entre el 3 de febrer i el 3 de març, al Teatre del Raval de Gandia. La col·laboració s’ha realitzat mitjançant el Campus de Gandia i el Servei de Promoció i Normalització Lingüística. El Festival Hostes està organitzat per La Casa Alba. 

Els membres de la UPV poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte, presentant el carnet universitari. Es poden obtenir anticipadament en www.OneTwoTix.com o al Teatre del Raval, obert els matins i els dies de funció. 

Programa

Dissabte 3 de febrer, 19 h, pop, 10-12 € / menors 5 €

•Òscar Briz torna a la càrrega amb un disc basat en dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat.

•Mireia Vilar interpreta el seu primer treball Madre Salvaje, on conta històries diverses tenyides de realisme màgic.

•Júlia, duo d’Alcoi que respecta l’arrel fusionada del folk, pop i electrònica suau per tal d’intentar explorar camins encara verges en la música valenciana.

•Jo Jet i Maria Ribot destaquen pel seu caràcter poètic, orgànic, emocional, proper i vivencial.

Dissabte 10 de febrer, 19 h, clàssica, 8-10 € / menors 5 €

•Duet Sintagma han decidit mesclar el piano, un dels instruments més populars, amb la tuba, una gran desconeguda, i la poesia per a commoure l'oient.

•Voicello és el duet format per cantant i violoncel amb un pedaler de loops de música pop, per a aproximar la música clàssica a tots els públics.

Dissabte 24 de febrer

-        7 h, documental, 3 € / gratis amb concert

•G3G Records: Poder mirar als ulls, un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i perseverança.

-19 h, Cabaret, 8-10 € / menors 5 €

•Gran Teatro Amaro, la chanson francesa sense el kitsch i el mal gust; tango modern amb una actitud punk, romanticisme amb crits desesperats; folk-jazz quasi improvisat però pensat fins al més xicotet detall.

•La Petita Orquestra Peiotaire, divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià.

Dissabte 3 de març, 21 h, Swing 8 € / menors 5 €

•Sister!, grup sevillà que naix amb la intenció de recuperar l'esperit del jazz més popular i reivindicar el paper i l'aportació de la dona en les formacions del swing i el dixie de les dècades dels 20 i 30.

(03/02/2018)
Més informaciķ:
Festival Hostes 2018EMAS upv