- -
UPV
 

Gandia Game Jam

Gandia Game Jam

Es realitza del 31 de gener al 2 de febrer 

El campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València torna a ser seu de la Global Game Jam. Aquestes jornades es realitzen simultàniament en més d'un centenar de països i en més de 800 seus, del 31 de gener al 2 de febrer de 2020; el seu objectiu és la col·laboració per equips per a resoldre un repte: la creació d'un videojoc en 48 hores. La temàtica del videojoc és secreta i es planteja cada any al principi de l'activitat.
 
La filosofia de la Global Game Jam és la col·laboració, el foment de l'aprenentatge col·lectiu i la diversió. No són necessaris coneixements previs, només cal voler participar en aquest procés de creació. La seu la Global Game Jam a Gandia és la 'Gandia Game Jam', amb la web http://gandiagamejam.webs.upv.es/
 
La Gandia Game Jam va nàixer a iniciativa d'estudiants del Campus de Gandia de la UPV i compta amb el suport de Càtedra d'Innovació del Campus, 'a causa de l'expansió del sector del videojoc, nínxol d'oportunitats per als estudiants i titulats', explica José Marín-Roig, director de la Càtedra.
 
El Campus de Gandia compta amb quatre titulacions des de les quals es pot accedir a la indústria dels videojocs: el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; el Grau en Tecnologies Interactives, el Grau en Comunicació Audiovisual i el doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació + Comunicació Audiovisual.
 
(14/01/2020)EMAS upv