- -
UPV
 

Oberta la inscripció en la Gandia Game Jam

Oberta la inscripció en la Gandia Game Jam<br>

Es realitza el 26, 27 i 28 de gener

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València torna a ser seu de la Global Game Jam, per sisè any consecutiu. Aquestes jornades es realitzen simultàniament en 90 països i en més de 700 seus, els dies 26, 27 i 28 de gener; el seu objectiu és la col·laboració per equips per a resoldre un repte: la creació d'un videojoc en 48 hores. La temàtica del videojoc és secreta i es planteja cada any al principi de l'activitat. 

'La filosofia de la Global Game Jam és la col·laboració, el foment de l'aprenentatge col·lectiu i la diversió. No són necessaris coneixements previs, solament cal voler participar en aquest procés de creació', explica Jaume Mora, estudiant de Comunicació Audiovisual de la UPV que col·labora en l'organització de la jornada. La seu la Global Game Jam a Gandia és la 'Gandia Game Jam' i la inscripció per a participar en ella està oberta en la web gandiagamejam.webs.upv.es. El cost d'inscripció és de 20 euros. 

En la Gandia Game Jam s'impartiran a més dues xarrades, realitzades per professionals en el sector del videojoc: José Luís Sendra, desenvolupador de videojocs i Carlos Corella, titulat en Comunicació Audiovisual per la UPV que actualment treballa en una distribuïdora de videojocs. A més, es disposaran espais de descans, aperitius i begudes.

La Gandia Game Jam va nàixer a iniciativa d'estudiants del Campus de Gandia de la UPV i compta amb el suport de Càtedra d'Innovació del Campus, 'a causa de l'expansió del sector del videojoc, nínxol d'oportunitats per als estudiants i titulats', explica José Marín-Roig, director de la Càtedra. 

El Campus de Gandia compta amb tres titulacions des de les quals es pot accedir a la indústria dels videojocs: el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; el Grau en Tecnologies Interactives i el Grau en Comunicació Audiovisual.

Poden seguir-se les novetats a través de les xarxes socials facebook.com/gandiagamejam i en twitter i instagram: @gandiagamejam. 

 
(15/12/2017)
Més informació:
Gandia Game Jam 2017EMAS upv