- -
UPV
 

Presentaciķ del documental 'Espaņoles en el exilio', dirigit per un titulat del Campus

Presentaciķ del documental 'Espaņoles en el exilio', dirigit per un titulat del Campus

Dijous 14 de desembre, 19.00h, Aula Magna

Rubén Hornillo, titulat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València i resident a Los Angeles (EUA), presenta el seu documental ‘Españoles en el Exilio’, dijous 14 de desembre a les 19.00h en el Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV. Després de la projecció hi haurà una xarrada-col·loqui amb el director. 

El documental és fruit de 5 anys de treball i en ell han participat altres titulats del Campus de Gandia de la UPV, tant en Comunicació Audiovisual com en Telecomunicacions, Màster Social Media o Màster en Postproducció Digital: Torio García; Guillermo Polo; Adrián Penalva Soler; Jordi González Llinàs; Georgina Rodríguez; Rubén Font, autor de la banda sonora original i Miguel Jiménez García, del grup Despeinados, que ha compost i interpretat la cançó principal del documental, 'Looking for a new job'. 

Un projecte possible gràcies al micromecenatge

Segons conta Rubén Hornillo, ‘Españoles en el Exilio’ ha sigut possible gràcies a una campanya de micromecenatge i al suport de milers de seguidors en xarxes socials. A més, afirma, ‘el projecte va aparèixer en més de 20 mitjans de comunicació i vaig intervenir en un programa de televisió de gran audiència, ‘El objetivo’, dirigit per Ana Pastor en La Sexta. ‘El tràiler del documental es va estrenar en xarxes socials a l'octubre i ja supera les 24.000 reproduccions en Facebook’, explica el director. 

El documental ha sigut rodat principalment a Espanya i EUA i inclou escenes a Suïssa, Regne Unit, Colòmbia i Alemanya. ‘El treball compta amb la participació de diversos espanyols que han hagut d'abandonar el país obligats, davant la falta d'oportunitats’, afirma Rubén Hornillo ‘Els seus testimonis estan plens de ràbia i tristesa, però també he trobat moltes ganes de lluitar en les seues noves destinacions i de tornar algun dia per a canviar les coses", conclou. 

(14/12/2017)EMAS upv