- -
UPV
 

Xarrada d'Andrea Momoitio, en la coordinaciķ de Pikara Magazine

Xarrada d'Andrea Momoitio, en la coordinaciķ de Pikara Magazine

Noves formes de comunicació davant les violències masclistes

Andrea Momoitio, periodista que treballa en la coordinació de Pikara Magazine, ofereix la xarrada  ‘Noves formes de comunicació davant les violències masclistes’, amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere.  Serà divendres 24 de novembre a les 13.00h en la Sala de conferències 1 del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.
 
Aquest serà el primer acte públic de la Comissió d’Igualtat del Campus i per tant, en servirà de presentació.   L’assistència és lliure i gratuïta. 
 
Andrea Mamoitio s’autodefineix així: Periodista. Màster en ‘Estudis feministes i de gènere’ i en ‘Periodisme Digital‘. Tot finançat per Esther i Pablo, els meus generosos i meravellosos pares. En la coordinació de Pikara Magazine. Ja no recorde com era la meua vida abans, per cert.
 
Adicta als macarrons amb tomaca. Extímida, irreverent i melòmana. Lesbiana i feminista, en aquest ordre. Amiguista i corredora de carrers. Escric o he escrit per a Pikara Magazine, Diagonal, El Salto eldiario.es, ctxt.es, Público, Pueblos, Viento Sur, La Espiral, Altair Magazine o Cáscara Amarga, entre altres mitjans de gent guapa.  Em solen cridar de Hala Bedi Irratia i de Radio Euskadi.
(24/11/2017)EMAS upv