- -
UPV
 

Prevenir la violència en el futbol base

Prevenir la violència en el futbol base <br>

Taller per a famílies i entrenadors

La pràctica esportiva en la infància ofereix grans beneficis, tant físics com a psicològics; no obstant açò, és freqüent que en partits de futbol base es produïsquen situacions de violència, que afecten tant als pares com al desenvolupament de la personalitat de xiquets i xiquetes.

Conscients d'aquesta situació, el Servei d'Esports del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha organitzat una sessió tècnica, titulada “Prevenir la violència en el futbol base. Educació en valors”, dirigida tant a professionals com a pares, que tindrà lloc en la Casa de la Marquesa de Gandia el dia 30 de novembre a les 19.00 h. La inscripció està oberta en la web www.cfp.upv.es.

En la sessió, partint de l'anàlisi de la violència en el futbol base, es posarà l'accent en la seua prevenció, ressaltant el paper de pares i entrenadors com a transmissors de valors que incideixen en el desenvolupament dels joves esportistes.

Més informació en el Servei d´Esports del Campus de Gandia en el correu esportsg@epsg.upv.es o en el telèfon 96 284 94 39.

(30/11/2017)EMAS upv