- -
UPV
 

Tallers de voluntariat ambiental

Tallers de voluntariat ambiental <br>

Impartits per estudiants de Ciències Ambientals, dijous 23 de novembre

La Comissió de Cooperació i Voluntariat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, integrada per estudiants, professorat i personal d'administració i serveis, organitza diversos Tallers de Voluntariat Ambiental, dijous 23 de novembre, de 12.30h a 14.00h. 

Els tallers estan coordinats per estudiants de 4t del Grau en Ciències Ambientals i la inscripció, gratuïta, pot fer-se en el correu electrònic blamarbo@epsg.upv.es o en les oficines de Delegació de l'Alumnes del Campus. 

Els tallers són els següents: 

CONEIX LA MARJAL DE GANDIA

Coneix, a través d'un recorregut interactiu, la Marjal, la seua història i la seva problemàtica. Aprèn sobre la seva flora, fauna i els processos que en ella ocorren.

LA TEUA PRIMERA VEGADA... AMB PRODUCTES NATURALS 

Ruta per la micro-reserva de l’EPSG per tal de conéixer plantes medicinals i aromàtiques i elaborar amb elles productes cosmètics naturals o infusions.

LA PETJADA DELS ALIMENTS

Vols saber realment d'on ve el que mengem? Quant ens costa? I al medi ambient? Apunta't i descobreix-ho!

EMMARCA EL TEU ENTORN

Recrea, a través de fotografies, problemàtiques socials, culturals i ambientals del teu entorn.

CONSTRUÏM LLARS PER A AUS… REUTILITZANT! 

Reparem l'hàbitat destruït: podem reduir la pèrdua de biodiversitat produïda pel consum desmesurat de plàstics creant llars per a ocells amb materials reciclats.

ACABEM AMB LES “SÈQUIES-ESCOMBRARIES”

Millorem el nostre entorn universitari i natural: voluntariat ambiental per a la neteja de les sèquies. Coneixerem la importància que representa el seu manteniment.

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL, EINA PER A UNA UNIVERSITAT DE QUALITAT

Coneix amb nosaltres el sistema de gestió ambiental de la teua universitat i realitza xicotetes accions que ens ajuden a millorar la seva qualitat.

(23/11/2017)EMAS upv