- -
UPV
 

Mostra't Gandia

Mostra't Gandia

Gala, divendres 17 de novembre

El Campus de Gandia de la UPV acull, el pròxim dia 17 de novembre, la Gala de Lliurament de Premis de l'I MOSTRA’T GANDIA, un concurs amb el qual es pretén donar visibilitat a minories socials. Es tracta d'un projecte sociocultural organitzat per l'associació Poliqroma i la plataforma www.comunitatgay.com, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, i que des del Campus recolzem. 
 
Des del 9 de novembre pot visitar-se l'exposició amb l'obres semifinalistes de les quatre categories: Fotografia, Còmic, Relat Curt i Curtmetratge. Una mostra que s'instal·larà en el hall de la Sala de Conferències, en la qual, després de la inauguració de l'exposició, es projectaran els 8 còmics i els 10 curtmetratges semifinalistes. L'exposició es podrà visitar fins al dia 20 de novembre.
 
I el divendres dia 17 de novembre, a les 18:30h, l'Aula Magna acollirà la Gala de Lliurament de Premis. Fins a aquest moment no es coneixeran quines són les obres finalistes; s'aniran projectant les fotografies, els còmics i els tráilers dels curtmetratges que han sigut seleccionats pels diferents jurats com a finalistes i es llegiran els relats també classificats que opten al premi.
 
Hi haurà sorpreses durant la Gala; una d'elles, un homenatge a una de les persones que s'ha convertit en referent en la lluita pels drets d'una de les minories socials.
 
Una Gala que mantindrà el missatge amb el qual ha nascut el MOSTRA’T GANDIA: fem de les minories una Gran Majoria. Es pretén donar visibilitat, a través de diferents disciplines artístiques, i mostrar la realitat de qualsevol minoria social que puga patir una situació d'injustícia per la seua orientació sexual/ identitat de gènere, llengua, cultura, religió, diversitat funcional…en definitiva, es pretén acabar amb els estereotips o l'estigmatització que puga portar a qualsevol col·lectiu a una situació d'injustícia.
(09/11/2017)EMAS upv