- -
UPV
 

Classe magistral d'Andrés Blasco, Truna

Classe magistral d'Andrés Blasco, Truna<br>

Un dels màxims exponents de la música experimental i contemporània d'àmbit estatal

Andrés Blasco, Truna, un dels màxims exponents de la música experimental i contemporània a nivell estatal, ofereix una classe magistral en el Campus de Gandia de la UPV. Serà en la Sala de Conferències 1 del Campus, dijous 26 d'octubre a les 12.30h. L'assistència és lliure. 

L’artista sonor i lutier electroacústic de València, comença a treballar a principis dels 80 amb grups musicals de l’escena postpunk experimental com Carmina Burana o Fitzcarraldo. Poc després, emprengué la seua carrera en solitari encara que col·labora amb altres artistes sonors experimentals com CaboSanRoque, Pierre Bastien, Mike Cooper o Llorenç Barber. També ha compost música d’escena per a espectacles de Bambalina, Visitants, Cel-Ras o Lupa-Teatre.

L'activitat forma part de l’RRRR!, Festival d’Art i Reciclatge, iniciativa de LaCasaCalba, desenvolupada en col·laboració amb el Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

En el marc del festival RRRR!, Truna estrenarà Erre que erre, una peça escènica multimèdia de reciclatge, però també es podrà vore i tocar la instal·lació Zoonírico, capturar el sueño de los animales. I paral·lelament oferirà diverses xarrades i un taller de construcció d’instruments: Monocordófono-Truna.

Voluntariat

L'activitat i el festival són d'interès per a estudiants de tots els nostres graus i per açò compta amb la col·laboració del Campus de Gandia. Us animem a assistir i, si us ve de gust, participar en el seu voluntariat. 

(26/10/2017)EMAS upv