- -
UPV
 

Jornada: El turisme sostenible i la seua contribució al desenvolupament mitjançant experiències locals'

Jornada: El turisme sostenible i la seua contribució al desenvolupament mitjançant experiències locals' <br>

Dijous 28 de setembre a les 12.15h, Sala de Conferències

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza el dijous 28 de setembre a les 12.15 h en Sala de conferències, una jornada titulada ‘El turisme sostenible i la seua contribució al desenvolupament mitjançant experiències locals’, que estarà protagonitzada per dues titulades en Turisme per la UPV amb una dilatada experiència en aquest àmbit, Nuria Mohedano i Issa Torres. 

L'esdeveniment està organitzat pel Grau en Turisme de la UPV, que s'imparteix a Gandia, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, que es commemora cada any el 27 de setembre. 

En la trobada s'abordarà el concepte del turisme sostenible, entès com la generació d'activitats respectuoses amb els recursos naturals i culturals, així com amb la cultura i els valors del lloc, que promouen un intercanvi equitatiu d'experiències entre residents i visitants. 

La jornada està dirigida a estudiants del Grau en Turisme i Doble Grau Turisme - ADE, així com a personal investigador, empresariat, personal i agents del sector públic amb capacitat de presa de decisions sobre el turisme. 

Experiència de titulades en Turisme 

L'equip directiu del Campus de Gandia inaugurarà la jornada, que continuarà amb les intervencions de Issa Torres, titulada en Turisme per la UPV i actualment Directora de Programes Globals de Sustainable Travel International, que parlarà sobre ‘El turisme sostenible com a motor per al desenvolupament: casos pràctics d'Amèrica Llatina i el Carib’. 

A continuació intervindrà Nuria Mohedano, també titulada en Turisme que actualment treballa com a guia turística en Tablas de Daimiel (Ciudad Real) i com a assistent de redacció de la revista online Travindy-Comunica Turisme Sostenible. L'experta parlarà sobre ‘Turisme sostenible: experiències locals de desenvolupament’. 

Les dues ponents introduiran als assistents en els projectes sobre desenvolupament turístic sostenible dels quals són promotores, que serveixen per a la protecció i conservació dels recursos turístics i la millora de la vida de les persones a través del turisme. 

(28/09/2017)EMAS upv