- -
UPV
 

Jornades d'Acolliment per a estudiants de nou ingrés

Jornades d'Acolliment per a estudiants de nou ingrés <br>

4 i 5 de setembre 

Si eres estudiant de nou ingrés, no et perdes les Jornades d'Acolliment, el dilluns 4 i el dimarts 5 de setembre. Et seran molt útils per a adaptar-te a la teua nova vida universitària, tant en l'àmbit acadèmic com en el personal i social.

Coneixeràs el funcionament de la universitat, les classes, els horaris, els serveis, com el Gabinet d'Orientació, la Biblioteca, Delegació d'Alumnes, Servei d'Esports, activitats culturals... a més, realitzaràs dos tallers pràctics amb ordinadors, que et permetran conèixer millor totes les possibilitats de la Intranet de la UPV: com configurar el teu portàtil a la xarxa WIFI, configurar el teu correu electrònic com a estudiant de la UPV, accedir als recursos de les diferents assignatures, Poliformat,als recursos de la Biblioteca ...

D'altra banda el PATU (Pla d'Acció Tutorial Universitari), et permetrà disposar d'un/a estudiant - tutor i un/a professor/a-tutor, que t'ajudaran en els teus estudis al llarg del teu primer curs, orientant-te acadèmicament i també sobre el dia a dia de la universitat. 

Ambdues accions s'emmarquen en el Programa Integra de la UPV. 

T'esperem! Et donarem una calorosa benvinguda :) 

(28/07/2017)EMAS upv