- -
UPV
 
03/06/20
Noticia
V edició dels premis DRAC, direcció i realització de curtmetratges en valencià

Resolució dels premis DRAC 2020

En primer lloc volem agrair la vostra participació en la Va edició del DRAC. Donades les circumstàncies actuals, valorem especialment la vostra participació. Ha sigut difícil fer una tria de les obres presentades, el jurat ha valorat, a banda de la creativitat i professionalitat de les obres, l'originalitat dels treballs. És per això que s’ha decidit lliurar dos premis.

S’han volgut valorar els esforços per part dels grups i s’ha decidit lliurar dos premis a la categoria de curtmetratges, 1r i 2n premi. Les restants categories han quedat desertes per no haver complit els requisits què s'hi esperava.

Els guanyadors del primer premi de la V edició dels premis DRAC és per  al curtmetratge Respiració del grup Lady Di i el punt M, format per Maria Mercedes Moratalla i Diego Carrión.

El segon premi de la V edició dels premis DRAC és per al curtmetratge Economia Comuna del grup RJFG, format per Roberto Farriol.

La nostra enhorabona als dos equips. Entenem que no ha sigut gens fàcil treballar en grup i crear un producte en temps d'excepcionalitat i us agraïm l’esforç.

La data de la cerimònia de presentació dels curts, així com de lliurament dels premis, està encara per decidir. A mesura que avance tota aquesta situació us anirem informant, esperem poder celebrar-la al nostre Campus de Gandia tan bon punt siga possible.


EMAS upv