- -
UPV
 
Matriculem-nos en valenciā en el curs 2019-2020
Promociķ lingüística i cultural Gandia Noticias Matriculem-nos en valenciā en el curs 2019-2020  ...
La campanya incideix en l’objectiu d’escollir el valenciā com a llengua en primera preferčncia en la docčncia.
La campanya “Matriculem-nos en valenciā” 2019-2020 s’adreįa als estudiants de grau, de cicle i de māster i té com a objectius la promociķ del valenciā en primera preferčncia en la docčncia, la matriculaciķ en les assignatures que s’imparteixen en valenciā, la promociķ de les assignatures de Valenciā Tčcnic i l’ús del valenciā en la vida acadčmica.

La campanya es desenvolupa en cinc accions, des del juny fins a l’octubre:

1. El 5 juny: “M’agrada el valenciā...”, una activitat que es va realitzar per a fomentar la participaciķ lúdica dels estudiants i la resta de colˇlectius de la UPV (vídeo de M’agrada el valenciā 2019-2020)

2. Del 26 al 3 de juliol: #Matriculemnosenvalencia. Sorteig d’entrades del Feslloc, una acciķ que premiava la participaciķ en Instagram compartint una imatge de la UPV, per fomentar el coneixement dels campus. Van obtenir una entrada del Feslloc: soskamewilliam, miquelmat, albasurero9, nuriaricarttorreno i azudesastre.

3. Al juliol i al setembre: “Em matricule en valenciā” i en les assignatures de valenciā tčcnic

Quan et matricules per al curs 2019-2020, fes-ho en valenciā:

Escull la llengua en quč vols rebre la docčncia: marca la casella valenciā com a primera preferčncia independentment de la llengua en la qual s’oferisquen les assignatures.
Matricula’t en les assignatures que s’ofereixen en valenciā, que podrās cončixer en comenįar la matriculaciķ, ja que pel concepte de transparčncia lingüística (http://bit.ly/2N247Zr) pots cončixer en quina llengua s’imparteix qualsevol activitat docent o universitāria abans de realitzar-la.
Matricula’t també en les assignatures de valenciā tčcnic, perquč aprendrās la terminologia, reforįarās la competčncia comunicativa i professional i millorarās els coneixements a les proves d’acreditaciķ de valenciā.
4. Al setembre i durant el curs acadčmic: “Utilitze el valenciā”

Des del primer dia del curs acadčmic –en les teues classes i prāctiques i en qualsevol activitat acadčmica– utilitza el valenciā i demana els materials docents... en valenciā.

5. A l’octubre: “Recull l’obsequi de benvinguda”

Organitza: Servei de Promociķ i Normalitzaciķ Lingüística

Colˇlabora: Generalitat Valenciana. Conselleria d’Educaciķ, Cultura i Esport

EMAS upv