- -
UPV
 
Serveis

CONSULTA EN SALA

Tota la col·lecció és de lliure accés, excepte aquell material que per raons de protecció es troba en el despatx de la biblioteca. Per a consultar el fons de la bilioteca biblioteca no cal pertànyer a la comunitat universitària de la UPV. PoliBuscador és el cercador per a identificar i localitzar qualsevol material de les Biblioteques UPV.

Projectes de fi de carrera

Normativa de consulta de la col·lecció especial de Projectes de fi de carrera (PFC)

  • Material exclòs de préstec;

  • Sols s'en permet la consulta des d'un ordinador habilitat a tal fi;

  • No s'en permeten fotocòpies ni descàrregues.

Els PFC i Treballs de fi de grau/màster presentats a partir de juliol de 2011 es poden consultar en el dipòsit digital de la UPV: RiuNet o a través de: [PoliBuscador > Biblioteca digital > RiuNet].

Espais per a l'estudi i la consulta del fons

La Biblioteca d'Edificació compta amb 89 llocs d'estudi i consulta de la col·lecció, dels quals, dèsset són taules individuals.

Espais d'estudi en les Biblioteques UPV

PRÉSTEC

Préstec de documents

El servei de préstec de documents està dirigit exclusivament als membres de la comunitat universitària: estudiants, professors, investigadors, personal d'administració i serveis, i altres col·lectius vinculats amb la Universitat Politècnica de València. Es poden portar en préstec un màxim de 30 documents.

Períodes de préstec

La biblioteca oferix dos tipus de préstec:

  • Préstec general de quinze dies;
    Préstec reduït (revistes i pel·lícules) de set dies.

De la mateixa manera, existix el préstec de llarga durada : els professors i investigadors poden sol·licitar en préstec llibres o altres materials de les Biblioteques UPV durant un curs acadèmic. S'ha d'emplenar aquesta sol·licitud i lliurar-la a la biblioteca propietària dels fons demanats.

Préstec de dispositius

Al taulell de la Biblioteca d'Edificació també podeu portar-vos en préstec diferents dispositius com : regletes, auriculars, faristols, ratolins d'ordinador, calculadores, esquadra i cartabó, etc.

Préstec de portàtils

A la Biblioteca Central, Campus d'Alcoi i Gandia hi ha ordinadors portàtils disponibles al préstec.

Formulari de sol·licitud d'inscripció en el servei de préstec de portàtils.

Programari instal·lat als portàtils Windows, i als portàtis Mac. (+info).

Reserves

Taula-resum sobre el préstec i les reserves

Renovacions

Procediment i condicions.

Préstec interbibliotecari

Préstec interbibliotecari i obtenció de documents

SUGGERIMENT DE COMPRA

Suggeriment de compra i donacions

LA MEUA BIBLIOTECA

La Meua Biblioteca és l'espai personal de PoliBuscador per a les gestions d'usuari (renovacions, reserves, sol·licituds, historial, etc).

Els meus preferits és un altre servei personal de PoliBuscador que oferix un espai per mantenir i gestionar registres i cerques, prèviament guardats, des de la pantalla de resultats de les cerques.

INFORMACIÓ I REFERÈNCIA

Podeu dirigir-vos al taulell de la Biblioteca d'Edificació per a demanar tot tipus d'informació bibliogràfica i de referència, de la mateixa manera podeu aclarir qualsevol dubte sobre els serveis i recursos que oferixen les biblioteques UPV. Si ho preferiu també podeu contactar amb nosaltres per telèfon.

Serveis d'informació online:

Formació

La biblioteca d'Edificació ha elaborat una sèrie de guies per a facilitar l'ús autònom de la biblioteca i dels seus recursos.

La Biblioteca Central organitza cursos i sessions per donar a conéixer els recursos de la biblioteca i ajudar els usuaris a millorar les seues habilitats de cerca d'informació.


EMAS upv