- -
UPV
 
Mediateca

Versió pdf (fullet)

La Mediateca de la Biblioteca Campus Gandia CRAI està ubicada al segon pis i és un servei que alberga la producció pròpia de la titulació de Comunicació Audiovisual de la EPSG. Mitjançant aquest servei tractem de preservar i difondre un recurs audiovisual per a la Comunitat Universitària en general i en particular d'interès per als alumnes de la titulació de Comunicació Audiovisual.

Per altra banda, en aquest pis s'ubiquen tres cabines de visionat aïllades acusticament i amb un equipament especial. Si necessites utilitzar aquest equipament pots consultar el seu manual d'ús.

En què consisteix?

A través d'aquest servei pots accedir als Projectes Transversals realitzats des de l'any 2006 en el Campus de Gandia, a més d'una recopilació de les Mostres Audiovisuals celebrades anualment en el Campus i a un conjunt d'enllaços de material recomanat per la Biblioteca. Els projectes transversals són treballs realitzats pels alumnes que involucren els coneixements de diverses matèries de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual amb la intenció de motivar i desenvolupar competències i estratègies de treball en grup, gestió de projectes, i professionalització dels coneixements adquirits al llarg del quadrimestre.

L'objectiu d'aquests projectes és la realització de Curtmetratges, Package de producció, Pàgines Web, CD Interactiu, Programa Televisiu de Notícies, Producte Radiofònic, etc.

Com un instrument de consulta, s'ofereix la possibilitat de visionar cada material incorporat des del curs 2006-2007, organitzats per cursos i semestres. La Mediateca està equipada amb 9 ordinadors personals des dels quals es pot accedir al servidor on estan albergats els continguts digitals. A més es compta amb un escàner connectat a un dels llocs.

Aquests ordinadors disposen entre els seus programes d'una selecció de Programari Lliure relacionat:

 • Programari Àudio (Audacity i Kristal)

 • 3D (Blender)

 • Imatge (Gimp, Inkscape, Irfanview)

 • Dibuix Vectorial (Microsoft Visio))

 • Disseny d'interiors (Sweet Home 3D)

 • Convertidor de Video (Hamster, Format Factory)

 • Screenrecorder (Camtasia)

 • Screenshots ( Greenshot)

 • Subtítols (Aegisub, F4)

En l'ajuda es té accés a tutorials per a la utilització dels programes instal·lats.

Visita el video de demostració del funcionament de la Mediateca.Condicions d'ús

 • El temps d'ús dels ordinadors es condicionarà a la demanda existent a cada moment.

 • Aquests ordinadors no són reservables i són d'ús preferent per a l'ús del servei de mediateca.

 • No es permet la instal·lació de programari ni realitzar manipulacions en el sistema operatiu ni alterar la configuració del mateix.

 • Els usuaris es comprometen a no vulnerar la normativa de propietat intel·lectual .

 • Recorda portar els teus propis auriculars.

Ubicació i horarisAquest servei es troba situat en la segona planta de la Biblioteca Campus Gandia-CRAI

Biblioteca Campus Gandia – CRAI

Edifici H – Escola Politècnica Superior de Gandia

C/ Paranimf, 1 46730 GANDIA (València)

Tel. 96 284 93 04 Ext. 49304 - 49354

E-mail: bib-epsg@upvnet.upv.es

Horari: De dilluns a divendres: de 8 a 21h.

Suggeriments

- Si tens algun suggeriment, tant dels continguts com del programari lliure relacionat, no dubtes en contactar amb nosaltres.

- Com autors de projectes transversals, recordeu que cal entregar junt al projecte la següent fitxa descriptiva. Ens ajudarà al seu dipòsit a la Mediateca i facilitarà la seua posterior localització.


EMAS upv