- -
UPV
 
ColeccionesFons bibliográfic Polibuscador
Filmoteca Treballs final de grau i màster
Hemeroteca Biblioguies temàtiques
Biblioteca depositaria OMT Mediateca


Fons bibliográfic

La Biblioteca Campus Gandia disposa d'una col·lecció de més de 30.000 exemplars relacionats amb els àmbits tant de la docència como de la investigació d'aquest Campus.

És un fons en lliure accés especialitzat en les titulacions que s'imparteixen en l'Escola Politécnica Superior de Gandia, que inclou monografies, obres de referència, mapes, llibres d'idiomes, literatura, videos i materials multimèdia.

Aquests son els armaris i les matèries existents en les tres plantes de la Biblioteca.

També pots consultar les últimes novetats bibliogràfiques que es reben als prestatges del hall de la Biblioteca


PoliBuscador és el portal d'accés a tots els recursos impressos i electrònics de la biblioteca de la Universitat Politècnica de València. A més a més, és la interficie per a la gestió de tots els serveis personalitzats.

Consulta la biblioguia de Polibuscador y sácale todo el partido.


Filmoteca

La Filmoteca disposa actualment de més de 3000 pel·lícules tant clásicas como actuals. Si vols conèixer els títols, pots consultar a Polibuscador o buscar-los en la Biblioteca en l'armari 8-88, situat en la Planta Baixa de la Biblioteca.


Hemeroteca

L'Hemeroteca rep en format paper revistes especialitzades en les titulacions que s'impartixen en l'EPSG.

L'Hemeroteca es troba situada en la 2ª planta, disposa de 18 llocs d'estudi, i també es tracta d'un espai reservable per a ús docent.


Biblioteca depositaria OMT

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) és un organisme especialitzat de les Nacions Unides i representa la principal institució internacional en el camp del turism. Constitueix un foro mundial per a debatre questions de política turística i una font útil de coneixements especialitzats en aquest camp. Entre els seus membres figuren 154 països, set territoris i més de 400 Membres Afiliats que representen al sector privat, a institucions d'ensenyament, a associacions de turisme i a autoritats turístiques locals.

La Biblioteca Campus Gandia és una de les Biblioteques Depositaries de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), el que significa que es reben totes les seues publicacions oficials, les quals es ppden trobar principalment en l'armari 6-21 Viatges i Turisme.


Treballs final de grau i de máster

Si estàs realitzant el teu Treball Final de Grau o de Màster en el Campus Gandia, t'hem preparat la següent informació per a facilitar-te el lliurament del teu treball i/o la consulta de la col•lecció.


Trabajos académicos del Campus Gandia


Biblioguies temàtiques

Les Biblioguies temàtiques de la Biblioteca Campus Gandia son una selecció de recursos d' informació relacionats amb les titulacions que s'imparteixen en l'Escola Politècnica Superior de Gandia i disponibles a les biblioteques UPV, així com recursos web de qualitat relacionats:

Ciències ambientals: Guia temàtica

Comunicació Audiovisual: Guia temàtica

Gestió turística: Guia temàtica

Sistemes de Telecomunicacions: Guia temàtica


Mediateca

La Mediateca de la Biblioteca Campus Gandia CRAI està ubicada al segon pis i és un servei que alberga la producció pròpia de la titulació de Comunicació Audiovisual de la EPSG. Mitjançant aquest servei tractem de preservar i difondre un recurs audiovisual per a la Comunitat Universitària en general i en particular d'interès per als alumnes de la titulació de Comunicació Audiovisual.EMAS upv