- -
UPV
 
Colecciones

Fons bibliogràfic

Polibuscador

Filmoteca

Treballs final de grau i màster

Hemeroteca

Biblioguies temàtiques

Biblioteca depositaria OMT

Premsa diària

Mediateca

Fons bibliogràfic. La Biblioteca Campus Gandia disposa d'una col·lecció de més de 28.000 exemplars relacionats amb els àmbits tant de la docència como de la investigació d'aquest Campus.

És un fons en lliure accés especialitzat en les titulacions que s'imparteixen en l'Escola Politécnica Superior de Gandia, que inclou monografies, obres de referència, mapes, llibres d'idiomes, literatura, videos i materials multimèdia.

Aquests son els armaris i les matèries existents en les tres plantes de la Biblioteca. Descarrega't el nostre tríptic Espais i Col·leccions.

També pots consultar les últimes novetats bibliogràfiques que es reben als prestatges del hall de la Biblioteca

Polibuscador és el cercador bibliogràfic de la UPV. Amb un llenguatge natural i un motor de cerca tipus Google, Polibuscador t'ajuda a descobrir informació.

Des d'una única caixa de cerca, Polibuscador et dona accés a múltiples recursos:

-Catàleg UPV

- Riunet (Repositori institucional de la UPV)

- Primo Central

A més, Polibuscador és també el portal dels serveis personalitzats de la biblioteca, i et permet:

- Renovar préstecs

- Reservar documents prestats

- Sol·licitar la compra de nous exemplars...


Filmoteca

La Filmoteca disposa actualment de més de 2.400 pel·lícules tant clásicas como actuales. Si quieres conocer los títulos, puedes consultar en Polibuscador buscar-los en la Biblioteca en l'armari 8-88, situat en la Planta Baixa de la Biblioteca.


Hemeroteca

L'Hemeroteca rep en format paper revistes especialitzades en les titulacions que s'impartixen en l'EPSG.

L'Hemeroteca es troba situada en la 2ª planta, disposa de 18 llocs d'estudi, i també es tracta d'un espai reservable per a ús docent.


Biblioteca depositaria OMT

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) és un organisme especialitzat de les Nacions Unides i representa la principal institució internacional en el camp del turism. Constitueix un foro mundial per a debatre questions de política turística i una font útil de coneixements especialitzats en aquest camp. Entre els seus membres figuren 154 països, set territoris i més de 400 Membres Afiliats que representen al sector privat, a institucions d'ensenyament, a associacions de turisme i a autoritats turístiques locals.

La Biblioteca Campus Gandia és una de les Biblioteques Depositaries de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), el que significa que es reben totes les seues publicacions oficials, les quals es ppden trobar principalment en l'armari 6-21 Viatges i Turisme.

Treballs final de grau i de máster

Si estàs realitzant el teu Treball Final de Grau o de Màster en el Campus Gandia, t'hem preparat la següent informació per a facilitar-te el lliurament del teu treball i/o la consulta de la col•lecció.

Treballs acadèmics al Campus Gandia

Biblioguies temàtiques

Les Biblioguies temàtiques de la Biblioteca Campus Gandia son una selecció de recursos d' informació relacionats amb les titulacions que s'imparteixen en l'Escola Politècnica Superior de Gandia i disponibles a les biblioteques UPV, així com recursos web de qualitat relacionats:

Ciències ambientals: Guia temàtica

Comunicació Audiovisual: Guia temàtica

Gestió turística: Guia temàtica

Sistemes de Telecomunicacions: Guia temàtica

Prensa diaria

En la Sala de descans de la planta baixa de la Biblioteca, es reben diàriament en format paper els següents periòdics: "El Mundo, "Levante i "Las Provincias".

Mediateca

La Mediateca de la Biblioteca Campus Gandia CRAI està ubicada al segon pis i és un servei que alberga la producció pròpia de la titulació de Comunicació Audiovisual de la EPSG. Mitjançant aquest servei tractem de preservar i difondre un recurs audiovisual per a la Comunitat Universitària en general i en particular d'interès per als alumnes de la titulació de Comunicació Audiovisual.

Més informació sobre la mediateca


EMAS upv