- -
UPV
 
Citas y referencias bibliográficas: Gestores bibliográficos
Biblioteca de la ETS de Ingeniería del Diseño Píldoras informativas Citas y referencias bibliográficas: Gestores bibliográficos  ...

Els gestors de referències bibliogràfiques són programes que faciliten l'emmagatzematge, organització i edició de les nostres referències bibliogràfiques.

A més, poden permetre la gestió i anotació dels documents associats a aquestes referències, utilitzar-se per a compartir referències, servir com a lector de canals RSS i, fins i tot, tenir funcionalitats de xarxa social.

I el més important, ajuden a realitzar la inserció automàtica de citacions i la generació de bibliografies en diferents estils, de manera ràpida i senzilla.

Existeixen multitud de gestors bibliogràfics en el mercat. Des de la biblioteca et recomanem aquests:

Zotero permet guardar referències bibliogràfiques i els arxius adjunts a aquestes referències, organitzar-les, inserir cites, generar bibliografies i compartir-les en grups.

Si només necessites crear una bibliografia de manera ràpida i senzilla, pots usar ZoteroBib, sense haver d'instal·lar cap programa ni crear-se cap compte.

Mendeley és una eina en entorn web amb les funcionalitats tradicionals d'un gestor de referències i és el gestor de referències institucional de la UPV.

Registra't amb el teu correu de la UPV i gaudeix de tots els avantatges del teu compte institucional (més espai d'emmagatzematge, espai compartit per a grups, etc.)

Amb la finalitat d'ajudar-te, la biblioteca posa a la teua disposició les següents guies:

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres a través del xat de 9 a 18 hores o telefona'ns al telèfon de la Biblioteca de l’ETSID: 963878150.

Si vols una ajuda més personal, demana una cita prèvia i t'atendrem personalment a través de Teams. Especifica en l'assumpte el tema a tractar per a poder preparar la reunió.


EMAS upv