- -
UPV
 
Máquinas de autopréstamo de la Biblioteca Central
Biblioteca Central Serveis Máquinas de autopréstamo de la Biblioteca Central  ...

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través del Xat, de PoliConsulta o per telèfon.

Les màquines d'autopréstec estan fora de servei.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

MÀQUINES D'AUTOPRÉSTEC A LA BIBLIOTECA CENTRAL

La Biblioteca Central ha incorporat dues màquines d'autopréstec situades a la planta baixa i a la segona planta. Amb elles pots fer els teus préstecs, devolucions i renovacions de documents amb major autonomia, i de manera fàcil i ràpida sense haver de passar pel taulell de préstec.

AVANTATGES:

· És ràpid i fàcil d'usar.

· Ofereix autonomia i privacitat.

· Permet préstecs, devolucions i renovacions.

· Ofereix seguretat mitjançant l'enviament opcional d'un justificant per correu electrònic.

REQUISITS:

· Per a realitzar préstecs i renovacions necessites fer ús del teu carnet de la UPV.

· Les condicions del autopréstec són idèntiques a les del préstec realitzat als taulells: no pots estar sancionat o tenir el carnet UPV caducat.

L'ús és molt senzill i intuïtiu. Només has de seguir les instruccions que apareixen a la pantalla de la màquina d'autopréstec.

Si tens algun dubte o problema, pregunta als taulells. El personal de la Biblioteca t'ajudarà guiant-te i donant-te totes les instruccions necessàries. A més, pots consultar aquesta breu guia o aquest vídeo que hem preparat.


EMAS upv