- -
UPV
 
Libros electrónicos
Biblioteca Central Col·leccios Libros electrónicos  ...

LLIBRES ELECTRÒNICS

La col·lecció de llibres electrònics de la Biblioteca UPV reuneix més de 100.000 títols consultables a través del Polibuscador o també directament des dels portals de llibres electrònics.

Algunes editorials de llibres electrònics imposen unes determinades condicions referents a la descàrrega, la impressió, la còpia, etc. Per això és recomanable consultar els usos permesos de cada llibre electrònic i les FAQs.

COL·LECCIONS DE LLIBRES ELECTRÒNICS DE LA BIBLIOTECA UPV:

Odilo Odilo és una plataforma de llibres electrònics a través de la qual la Biblioteca de la UPV permet el préstec, reserva de títols, lectura en línia i descàrrega de llibres a l'ordinador, tablet o e-reader (aquest últim si és compatible amb el DRM d'Adobe). Disposem d'una col·lecció de quasi 6000 títols d'intercanvi científic de les editorials espanyoles i una col·lecció d'oci..

  • +Informació.

La Biblioteca online ENI La Biblioteca Online ENI és una plataforma que dóna accés al més de 200 llibres en castellà especialitzats en informàtica publicats per l'editorial ENI. S'actualitza mensualment per a incorporar totes les novetats..

INGeBOOK INGeBOOK és un portal de llibres electrònics multidisciplinar de les editorials McGraw-Hill, Pearson, Reverté i García Maroto. La UPV dóna accés a més de 200 títols en castellà d'enginyeria, química, medi ambient, informàtica, etc.

O'Reilly for Higher Education (antesSafari Books Online ) és una plataforma que dóna accés a més de 40.000 llibres electrònics, vídeos i tutorials sobre informàtica, negocis, tecnologies de la informació i habilitats per a la gestió de les editorials més importants del sector como O'Reilly, Pearson, Packt, etc.

Science Direct Ebooks és una plataforma que dóna accés a les publicacions de Elsevier, una de les principals editorials científiques i acadèmiques. El seu contingut és multidisciplinari: Física i Enginyeria, Ciències de la vida, Ciències de la salut, i Ciències socials i Humanitats. Està classificat en 24 àrees temàtiques. Inclou milers de revistes i llibres, recuperables també per article i capítol de llibre. ​

SpringerLink eBooks SpringerLink és un dels portals d'informació científica més importants. Dóna accés a revistes i llibres de ciència, tecnologia, medicina, humanitats i ciències socials. La seua col·lecció de llibres electrònics inclou milers de títols (monografies, manuals, obres de referència, sèries de llibres...) de les editorials Springer, Palgrave McMillan, BioMedCentral, Adis i Apress.

Wiley Online Library Ebooks és un portal multidisciplinari de llibres electrònics de l'editorial Wiley que ofereix llibres de Química, Tecnologia dels aliments, Ciència dels materials, Física, Enginyeria, Matemàtiques i Estadística, Ciències de la salut, Ciències de la vida i Ciències de la terra..


EMAS upv