- -
UPV
 
Colecciones de ocio
Biblioteca Central Col·leccios Colecciones de ocio  ...

La Biblioteca Central disposa de diverses col·leccions d’oci:

  • Col·lecció de literatura: la col·lecció de literatura a la Biblioteca Central es troba a l'armari 0-32. Per buscar un títol concret en el Polibuscador, heu de seleccionar la cerca en Catàleg i filtrar per tipus de material Literatura. També podeu buscar per gèneres: novel·la d’aventures, novel·la policíaca, novel·les històriques, etc.

  • Pel·lícules / sèries de televisió / documentals: la Biblioteca Central disposa d’una gran varietat de pel·lícules, sèries de televisió i documentals. El préstec de pel·lícules és de 7 dies (3, si l’han reservada altres usuaris). Per buscar un títol concret en el Polibuscador, cal seleccionar la cerca en Catàleg i filtrar per tipus de material "Pel·lícules".

  • Guies de viatge: a l’armari 6-21 podeu trobar la col·lecció de guies de viatge de països i ciutats de tot el món, guies d’allotjament, llibres de senderisme, excursionisme, muntanyisme, etc.

  • Llibres de cuina: a la sala La Terra teniu disponible una col·lecció de llibres de cuina de diferents llocs del món, gastronomia, receptes, etc.

  • Llibres d’esports: a l'armari 6-11, a la sala La Cultura de la tercera planta, la Biblioteca Central disposa d’una àmplia col·lecció de llibres sobre esports i temes relacionats com a medicina esportiva, entrenament, ioga i taitxí.


EMAS upv