- -
UPV
 
Colecciones de estudio
Biblioteca Central Col·leccios Colecciones de estudio  ...

La Biblioteca Central ofereix les següents col·leccions de materials d’estudi:

  • Monografies: la col·lecció de monografies constitueix el fons bibliogràfic principal de la Biblioteca. Inclou manuals d’estudi, bibliografia recomanada per a la docència i bibliografia especialitzada per a la recerca. La col·lecció de monografies està repartida per les diverses sales de la Biblioteca. Consulta el llistat d'armaris i la sala a la qual corresponen.

  • Publicaciones docents: els apunts de classe editats pel Servei de Publicacions de la Universitat Politècnica de València estan aplegats a l'armari 0-UPV que hi ha a la sala La Ciència.

  • Mapes: la Biblioteca Central ofereix mapes geològics, topogràfics, agrícoles i de carreteres. Per veure’n la llista completa, podeu fer una cerca en el Polibuscador, en Catàleg, per material cartogràfico. En Riunet, la col·lecció cartogràfica de la Fundación Giménez Lorente és accessible a text complet.

  • Material per a l’aprenentatge d’idiomes: a la sala La Cultura, a l'armari 0-40, podeu trobar llibres de gramàtica i exercicis, i a l'armari 0-43 lectures per nivells i novel·les en altres idiomes, sobretot anglès, francès, italià i alemany.

  • Revistes impreses: les revistes en paper estan situades a la segona planta, al costat del taulell de préstec. En el Polibuscador s’especifica la ubicació de cada revista: Biblioteca Central Sala Informació per a les revistes de lliure accés i Biblioteca Central Depósitper a les revistes que estan en el Depòsit. Si us interessa una d’aquestes últimes, sol·liciteu-la al taulell de préstec. Les revistes es presten una setmana, fins a un període de préstec màxim de dos mesos.

  • Tesi: situat al Depòsit, el l’armari B-TES recull les tesis doctorals llegides a la UPV fins a l’any 2011. A partir del 2011, es troben en format electrònic a text complet en Riunet

  • Normativa tècnica: la Biblioteca reuneix una col·lecció de normes nacionals i internacionals de diverses matèries. Les normes UNE a text complet es consulten en la base de datos AENORmás, a la qual s’accedeix a través del Polibuscador.


EMAS upv