- -
UPV
 
Espacios

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través del Xat, de PoliConsulta o per telèfon.

Durant el temps que es prolonguen les restriccions a causa de la COVID-19, l'accés a les sales d'estudi estarà restringit a la comunitat UPV.

Si no formes part de la comunitat UPV, però necessites accedir a les sales d'estudi -per exemple, per a la consulta d'un exemplar-, envia una sol·licitud exposant el teu cas mitjançant l'aplicació PoliConsulta. La biblioteca et respondrà el més aviat possible.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

Sales d'estudi: A la Biblioteca tria el teu espai

La Biblioteca disposa de 1.377 llocs d'estudi aproximadament. No totes les zones d'estudi tenen les mateixes característiques. Per això, recomanem que cada usuari cerque la zona que millor s'adapte a la seua dinàmica d'estudi. Les més destacables són, les sales d'estudi en grup (La Terra i La Humanitat), les cabines d'estudi en grup, les sales d'estudi intensiu (La Ciència i La Tècnica). Per a fer servir totes les zones cal conèixer-ne i respectar-ne les condicions d'ús.

SALES D'ESTUDI INTENSIU
Són sales d'estudi individual i en silenci. No es permeten ordinadors portàtils. Les pots trobar a:
SALES DE TREBALL EN GRUP
Són zones per poder treballar en grup permetent-se la conversa en veu baixa. Les pots trobar a:
SALES D'ESTUDI INDIVIDUAL
Són sales per a l'estudi individual en els quals s'exigeix silenci però es permet l'ús d'ordinadors portàtils. Les pots trobar a:
ALTRES SALES
A la Biblioteca Central existeixen altres espais amb un ambient més relaxat pensats per a la consulta de revistes i per a conversar i connectar-se a Internet. Els pots trobar en:


EMAS upv