- -
UPV
 
Fons bibliogràfic

·

·

FONS BIBLIOGRÀFIC

El fons de la biblioteca de la ETS de Camins, Canals i Ports està format per uns 13000 exemplars, tant de monografies com de revistes, mapes, material audiovisual, etc. Tots aquests documents estan relacionats amb les distintes titulacions que s'imparteixen en aquesta Escola.

El fons bibliogràfic està organitzat per matèries. A cada grup de matèries li correspon un armari (prestatgeria o conjunt de prestatgeries en els que es disposen els llibres de la mateixa matèria).

En aquest enllaç pots consultar les matèries sobre les que versa la col·lecció

Matèries/Armaris

·

·

Localització de documents en la biblioteca

Cada document té, a més del seu número d'armari, un número que serveix per ordenar-los dins de la l'armari. Cada armari té una seqüència independent.

A més d'aquestos 2 números, els documents tenen una lletra en funció de la biblioteca on estan. Pel que fa a la biblioteca de la ETS de Camins, Canals i Ports aquesta lletra és la M.

Per tant, tots el documents tenen un codi alfanumèric que els identifica unívocament i que és conegut com signatura. Per exemple, el document amb signatura 2-43/12M, és un llibre que es troba a l'armari 2-43, té associat el número 12 i està a la biblioteca de la ETS de Camins, Canals i Ports.


EMAS upv