- -
UPV
 
02/04/20
Notícia
Dia de l'esport

El pròxim 6 d'abril, el Dia de l’Esport 2020 volem commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física d’una forma més multitudinària que mai.

El pròxim 6 d'abril, el Dia de l’Esport 2020 volem commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física d’una forma més multitudinària que mai, una jornada motivadora per a totes i tots els universitaris, que ens faça eixir de la rutina. Enguany, i davant la impossibilitat de celebrar-ho de la forma prevista per l'alerta sanitària, celebrarem el Dia de l’Esport a casa sota el lema “Jo em menege a casa”.

Et proposem que el dia 6 l'esport es convertisca en el gran protagonista i participes en la celebració del Dia de l'Esport pujant alguna imatge o vídeo teu o amb la família realitzant alguna activitat física, i etiquetant-la amb @comunidadesport, @segandiaupv i #Diadelesport en Twitter, Instagram o Facebook.

Comparteix-la etiquetada i participa en el sorteig que hem preparat per a tu a través de les xarxes socials.

Et deixem, a més, dues infografies que esperem que t'ajuden a moure't aquests dies, l’una que et mostra els beneficis que en pots obtenir, i l’altra, una rutina especialment pensada perquè les persones de més de 55 anys puguen realitzar-la al seu ritme.

I avui et proposem una classe de Train Camp en línia, a càrrec de la nostra monitora Laura al nostre canal en línia de la UPV.

 

 

 

 

 

 

 


EMAS upv