- -
UPV
 
Espacio COVID

Mesures de prevenció enfront de la COVID-19


calendar icon
calendar icon
Gaudeix, cuida't i cuida dels altres.
Perquè la teua salut és el més important .

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Què passa amb la mascareta en les instal·lacions esportives?
  S'ha de fer ús de la mascareta en totes les instal·lacions esportives i només es permetrà anar sense ella durant la pràctica esportiva, encara que el seu ús és recomanable.

 • Podrem accedir a les dutxes i vestuaris?
  Si, però valora la necessitat d'ús dels vestuaris. Tingues en compte que l'aforament aquesta reduït i recorda que és obligatori l'ús del mascareta i mantenir la distància de seguretat en la zona de canvi.
 • Quins aforaments tenen les instal·lacions?
  L'aforament de les activitats i intal·lacions està limitat conforme a la normativa vigent. Per a la teua comoditat hem habilitat el sistema de reserva de plaça, així saps en tot moment si podràs accedir a l'activitat. Pots veure la ràtio ací i en l'entrada de cada instal·lació.

 • Traçabilitat: què passa si alguna persona dóna positiu en la Covid-19?
  Ara més que mai, és necessari validar les entrades a les sessions d'activitat i a les instal·lacions que tens reservades, d'aquesta manera podrem saber quin dia i hora has anat i en cas d'haver d'avisar-te es podrà fer de la manera més ràpida

 • Què he de fer per a gaudir de les instal·lacions esportives?
  El primer que cal fer és netejar-se les mans en entrar i en eixir amb l'hidrogel que hem instal·lat en l'entrada de totes les instal·lacions. També hem reforçat la seua presència en llocs estratègics dels edificis per si vols fer ús.

 • Com hem de circular per les instal·lacions esportives?
  Hem instal·lat senyals de circulació amb fletxes i cartells que us ajudaran a mantenir les distàncies de seguretat. Segueix les fletxes del sòl per a moure't per les instal·lacions.

 • Estaran disponibles les fonts de les instal·lacions esportives?
  No. Per a evitar punts de contagi les fonts estaran tancades, porta la teua beguda i no la compartisques.

 • Quines són les noves mesures preventives?
  Per a fer més segura la pràctica esportiva s'han implementat noves mesures que compten amb nova senyalística, neteja, personal de seguretat i molt més. Consulta aquestes mesures preventives en aquest enllaç: Mesures Preventives

MESURES PREVENTIVES

Consulta toda la información detallada en los siguientes enlaces

calendar icon calendar icon calendar icon
calendar icon calendar icon

Recorda que no has d'accedir a les instal·lacions esportives en cas de tenir símptomes compatibles amb la COVID-19EMAS upv